Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  


Пројекти

Актуелности

04.03.2019.

Учешће на Евроазијском самиту високог образовања (ЕУРИЕ, Истанбул, Турска)

Учешће на Евроазијском самиту високог образовања (ЕУРИЕ, Истанбул, Турска)

Представници Агенције за контролу и обезбјеђење квалитета високог образовања учествовали су на ЕУРИЕ – Евроазијском самиту високог образовања који је одржан од 26.02. до 1.3.2019. године у Истанбулу, Турска.

више...
08.02.2019.

Састанак директора Агенције са Амбасадором Италије у Црној Гори

Састанак директора Агенције са Амбасадором Италије у Црној Гори

Састанак директора Агенције проф. др Срђе Поповића и Амбасадора Италије у Црној Гори Луке Целиолија (Луца Зелиоли) одржан је у четвртак 7.2.2019. године у просторијама Агенције за контролу и обезбјеђење квалитета високог образовања.

више...
20.01.2019.

Радни састанак са представницима водећих европских институција у области високог образовања у периоду од 17-19.јануара у Бриселу, Белгија

Тијана Станковић, помоћник директора Агенције за обезбјеђење квалитета и истраживање се у периоду од 17-19.01.2019. у Бриселу, састала са директорима Европске агенције за обезбјеђење квалитета високог образовања (ЕНQА), Европског регистра за обезбјеђење квалитета високог образовања(ЕQАР), Европске асоцијације универзитета (ЕУА), Програма евалуације установа високог образовања (ИЕП), као и са Европске асоцијације институција у високом образовању (ЕУАРСХЕ).

више...
27.11.2018.

Одржан састанак са представницима Универзитета Црне Горе

Одржан састанак са представницима Универзитета Црне Горе

Састанак са представницима Универзитета Црне Горе одржан је данас у просторијама Агенције. Састанак је имао за циљ дефинисање појединости везаних за унапређење форме студентских анкета, разматрање питања ЕСГа као и дефинисање области и динамике будуће сарадње двије инситуције.

више...
13.11.2018.

Састанак са представницима Универзитета Медитеран

Састанак са представницима  Универзитета Медитеран

Састанак са представницима Универзитета Медитеран одржан данас у просторијама Агенције за контролу и обезбјеђење квалитета високог образовања. На састанку је било ријечи о Закону о високом образовању и његовој примјени, увођењу новог модела студија, процесима акредитације студијских програма као и реакредитације установа високог образовања, али и развијању квалификација у црногорском квалификационом оквиру.

више...