Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  


Projekti

Aktuelnosti

04.03.2019.

Učešće na Evroazijskom samitu visokog obrazovanja (EURIE, Istanbul, Turska)

Učešće na Evroazijskom samitu visokog obrazovanja (EURIE, Istanbul, Turska)

Predstavnici Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja učestvovali su na EURIE – Evroazijskom samitu visokog obrazovanja koji je održan od 26.02. do 1.3.2019. godine u Istanbulu, Turska.

više...
08.02.2019.

Sastanak direktora Agencije sa Ambasadorom Italije u Crnoj Gori

Sastanak direktora Agencije sa Ambasadorom Italije u Crnoj Gori

Sastanak direktora Agencije prof. dr Srđe Popovića i Ambasadora Italije u Crnoj Gori Luke Celiolija (Luca Zelioli) održan je u četvrtak 7.2.2019. godine u prostorijama Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja.

više...
20.01.2019.

Radni sastanak sa predstavnicima vodećih evropskih institucija u oblasti visokog obrazovanja u periodu od 17-19.januara u Briselu, Belgija

Tijana Stanković, pomoćnik direktora Agencije za obezbjeđenje kvaliteta i istraživanje se u periodu od 17-19.01.2019. u Briselu, sastala sa direktorima Evropske agencije za obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja (ENQA), Evropskog registra za obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja(EQAR), Evropske asocijacije univerziteta (EUA), Programa evaluacije ustanova visokog obrazovanja (IEP), kao i sa Evropske asocijacije institucija u visokom obrazovanju (EUARSHE).

više...
27.11.2018.

Održan sastanak sa predstavnicima Univerziteta Crne Gore

Održan sastanak sa predstavnicima Univerziteta Crne Gore

Sastanak sa predstavnicima Univerziteta Crne Gore održan je danas u prostorijama Agencije. Sastanak je imao za cilj definisanje pojedinosti vezanih za unapređenje forme studentskih anketa, razmatranje pitanja ESGa kao i definisanje oblasti i dinamike buduće saradnje dvije insitucije.

više...
13.11.2018.

Sastanak sa predstavnicima Univerziteta Mediteran

Sastanak sa predstavnicima  Univerziteta Mediteran

Sastanak sa predstavnicima Univerziteta Mediteran održan danas u prostorijama Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja. Na sastanku je bilo riječi o Zakonu o visokom obrazovanju i njegovoj primjeni, uvođenju novog modela studija, procesima akreditacije studijskih programa kao i reakreditacije ustanova visokog obrazovanja, ali i razvijanju kvalifikacija u crnogorskom kvalifikacionom okviru.

više...